Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
995 kr

Skapa en egen Burgare på restaurang Krubb i Stockholm (grupper)

Upplevelsen

Den ultimata upplevelsen för den som älskar hamburgare? 
På välkända restaurang Krubb i Stockholm får en utvald person möjlighet att skapa sin egen ultimata burgare med hjälp av kockarna i restaurangen!

  • En utvald person får skapa sin egen burgare tillsammans med kock
  • Varsin meny med burgare, fries, dipp och alkoholfri dryck till alla i gruppen ingår
  • Perfekt start på kvällen med kompisgänget, ni får restaurangen för er själva innan öppning
  • Krubb är kända för sina magiska burgare
  • Upplevelsen finns även som färdig att ge bort (för 5 pers) här!

Upplev att Skapa en egen Burgare på restaurang Krubb i Stockholm

Tillsammans med välkända restaurang Krubb i Stockholm har vi skapat en magisk upplevelse för Burgar-älskaren. I denna upplevelse får ni möjlighet att skapa en egen burgarmeny med era egna tankar om hur en burgare ska smaka, bara fantasin sätter gränser! Till er hjälp har ni kockarna på Krubb som har lång erfarenhet och kunskap om hur man skapar den ultimata burgaren, en perfekt start på kvällen för kompisgänget!

 

Upplevelsen går ut på att ni väljer ut en person i gänget som får chansen att skapa sin egen hamburgare och som ni efter tillagning får njuta av tillsammans. För att förutsättningarna ska vara helt optimala så kommer ni ha möjlighet att vara i kontakt med restaurangen innan eventet för att säkerställa tillgång till speciella ingredienser och ta hänsyn till eventuella allergier.

 

Tillsammans med kockarna på Krubb som lever på att flippa burgare kommer huvudpersonen på plats under eventet få tillaga ingredienserna till era burgare, montera burgarna och servera dem tillsammans med Krubbs fries, dipp och valfri alkoholfri dryck till alla i gruppen (det går även bra att köpa till annan dryck på plats).

 

Tid för detta ultimata burgarevent bokas enligt överenskommelse, men det genomförs med fördel på eftermiddagar innan Krubbs ordinarie öppettider (upplevelsen tar cirka 1,5 till 2h).

 

Boka in upplevelsen "Skapa en egen burgare på restaurang Krubb i Stockholm (5 pers)" redan idag genom att kontakta oss på info@boxexperience.com eller via 08-652 90 00!


Plats

Telefonplan

Tillgänglighet

Året runt

Varaktighet

Cirka 1,5-2 timmar

Antal

Från 5 pers (Max 20 pers)

Prisexempel

995 kr (5 pers)