Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Aerobaticflyg - Akrobatisk flygning med G-krafter
3 795 kr

Aerobaticflyg - Akrobatisk flygning med G-krafter

Upplevelsen

Följ med upp i luften med Aerobaticflyg – Flyg i hög hastighet och upplev G-krafter upp till 7G! Tillsammans med expertpiloten får du uppleva en akrobatisk flygning där man utnyttjar flygplanets effekter till max.

 

  • Akrobatisk flygning i hög hastighet med nervkittlande manövrar
  • Upplev G-krafter upp till 7G
  • Välutbildade piloter inom konstflygning håller i upplevelsen
  • Adrenalinkick och minne för livet 

Upplev Aerobaticflyg, en akrobatisk flygning med G-krafter

Häng med upp i luften med Aerobaticflyg – På köpet får du en riktig adrenalinkick och ett minne för livet! Upplevelsen på Uppsala Flygklubb börjar med en genomgång tillsammans med piloten om hur flygpasset ska läggas upp och vilka förväntningar du har på flygturen.

 

Målet med varje flygning är att överträffa dessa förväntningar och att man ska landa med ett stort leende på läpparna! Efter genomgången bär det av ut till flygplanet för säkerhetsinstruktioner avseende flygplanet samt fallskärmen som är ett krav inför varje flygning.

 

Väl uppe i luften väntar en hisnande färd i hög hastighet och med nervkittlande manövrar! Under 20 minuter kommer du få uppleva allt det som ni har kommit överens om under genomgången, och lite till. När ni landat väntar en ”debreifing” om hur flygningen gick till och hur det kändes.

 

Alla piloter som håller i upplevelsen är licensierade för konstflygning och har lång erfarenhet inom avancerad flygning. Många utbildar även blivande piloter inom området. Uppsala Flygklubb är mycket gästvänligt för vänner och familj vill följa med och titta, det finns till exempel dusch, toalett och kiosk på området.

 

Köp upplevelsen Aerobaticflyg – Upplev en akrobatisk flygning med G-krafter redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Uppsala

Tillgänglighet

April-Oktober

Varaktighet

Cirka 60 minuter (20 minuter effektiv flygtid)

Antal

1 person

Vikt

Max 100kg

Längd

Max 195cm

Ålder

Från 12 år