Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
280 kr

Ocean Bus i Stockholm – Sightseeing med amfibiebuss på vatten

Upplevelsen

Upplev Ocean Bus och alla Stockholms mest kända sevärdheter från en buss på vatten! I denna upplevelse färdas ni genom Stockholm på både land och i vatten i en unik buss som förvandlas till ett fartyg.

  • Upplev Stockholm med Ocean Bus – färdas i land och på vatten
  • 75 minuters intressant sightseeing med guide
  • Sightseeingen sker på både svenska (ca 20%) och engelska (ca 80%)
  • Amfibiebuss som förvandlas till fartyg under färden

Upplev Ocean Bus i Stockholm – Amfibiebuss på vatten

Följ med på en annorlunda sightseeing i Stockholm med Ocean Bus. I denna sightseeing förvandlas bussen till ett fartyg när den sakta glider ner i kanalen vid Djurgårdsbrunnsviken, vilket ger en märklig och häftig känsla på en och samma gång!

 

Färden genom Stockholm omfattar en rad klassiska sevärdheter såsom Kungliga slottet, Dramaten, Diplomatstaden och Gamla Stan med flera! Under sightseeingen bjuder den kunniga stadsguiden på intressanta och roliga anekdoter om staden och om de landmärken som passeras.  

 

Ocean Bus gjorde sin jungfrufärd på Kungliga Djurgården i augusti 2014 och har rankats som en av Stockholms roligaste sightseeing-turer sedan dess. Idén till Ocean Bus kom från Mikael Odell och bröderna Max och Paul Ekwall som ville vara först i Skandinavien med en amfibiebuss som gick på vatten.

 

Efter mycket byråkrati och ett flertal resor till tillverkaren i USA gick drömmen efter flera års slit i uppfyllelse! Amfibiebussen är döpt efter prinsessan Estelle och uppfyller säkerhetskraven för både buss och fartyg i en och samma förpackning.

 

Köp upplevelsen Ocean Bus i Stockholm – Amfibiebuss på vatten redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Strömgatan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt (när det inte blåser storm eller isen ligger)

Antal

1 person

Varaktikhet

Cirka 75 minuter