Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
2 875 kr Lyxmiddag på Pontus för två

Lyxmiddag på Pontus för två

Upplevelsen

Välkommen till en härlig afton på restaurang Pontus i centrala Stockholm. Under kvällen får du och din vän eller käresta avnjuta en underbar middag, komponerad av de bästa råvaror som finns att tillgå.
Kan man vara en fin krog, utan att vara finkrog? En märklig fråga kanske, men förhoppningsvis svarar du ja och förstår precis vad som menas efter ett besök i Pontus matsal.

• Fördrink
• 3-rättersmiddag
• Anpassade viner till varje rätt
• Kaffe med avec

Det är restaurangen Pontus ambition att vara det självklara valet, vid alla tillfällen. Stort som smått, spontant eller planerat, spralligt eller mer formellt. Det må vara affärsmiddag med tryfferad vårkyckling, en fin bit fisk med säsongens tillbehör till första dejten eller en välgrillad, hängmörad köttbit med kompisgänget – du vet att här kommer du alltid att äta god middag och trivas i en atmosfär som är fylld av både omtanke och glada överraskningar.
Miljön är flärdfull och full av spännande kontraster – marsipangrönt silke möter grå betong, boktapeten lockar till närstudier och skira gardiner döljer de sällskap som önskar vara lite hemliga. Ett riktigt storstadsbrasserie, där vardagen känns lyxig och lyxen är ren och skär njutning. Inte en finkrog, men en väldigt fin krog.

Er middag på Pontus inleds med en fördrink i den sorliga cocktailbaren, Den omsorgsfullt tillagade trerättersmiddagen avnjuts sedan i restaurangens hjärta, matsalen. Till maten serveras viner, utvalda av sommelieren och middagen avrundas med kaffe och avec – som sig bör.

Ge bort en riktigt fin middag till någon du vill dela en kväll med, en smakrik och trevlig upplevelse!


Ort:

Resturang Pontus, Stockholm

Tillgänglighet:

Året runt

Åldersgräns:

23 år

Antal deltagare:

2 personer