Ett tryggt köp – alltid fri bytesrätt

Vi stödjer
Haninge Anchors

1 595 kr

Upplevelser / Alla Upplevelser /

Massage, Avslappning & Mindfullness

Vi är bra på att ta hand om båten, bilen, huset och trädgården – men ofta glömmer vi bort oss själva lite grann, vi glömmer det här med avslappning. Men här är räddningen: Tusenmilaservice för kropp, knopp & själ. Massage, avslappning och mindfulness är en introduktion till att finna den totala balansen inom oss och på så vis undvika de klassiska stressfällorna som så många hamnar i. Det gäller att ladda kroppen med rätt ”oktan” för att orka hålla en god prestation och ändå ha ork kvar för sina nära och kära och för att inte få smärta i muskler och leder.

  • Ca 1,5 timmes behandling av leg naprapat
  • Massage, stretching, avslappning
  • Mindfulness - att vara uppmärksam i nuet - att kunna stanna upp och fånga stunden.
  • Medveten närvaro kallas det också vilket leder till stressreduktion, lugn o mer fokus i livet
  • Råd kring ergonomi och andning samt samtal om balans i livet – kost, motion och sömn

Massage, avslappning och mindfulness pågår under ca 1,5 timmes – behaglig egentid, bara för dig. Skön massagebehandling inkl stretching och avslappning varvas med råd om ergonomi och andning. Sessionen avslutas med ett summerande samtal om hur just din balans i livet kan bli bättre gällande kost, motion och avslappning. När du lämnar behandlingen får du även med dig ett antal råd för att bibehålla ditt nya välmående.

Behandlingen utförs av Jenny Littorin som är legitimerad naprapat med över 20 års erfarenhet från egen praktik i centrala Stockholm. Hon arbetar även som livsstilscoach och mindfulness-coach och har under senare år inriktat sig på sambandet mellan stress och hälsa.

Plats

Stockholm

Säsong

Året om

Varaktighet

Ca 1,5 timme

Antal

1 person

Övrigt

Upplevelsen skall inte göras vid feber eller halsont


Fler upplevelser

Presentkort 7500 kr
Presentkort 7500 kr
7 500 kr