Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
495 kr Massage 30 minuter

Massage 30 minuter

Upplevelsen
Pelle testar Massage

Har du trötta och stela muskler men väldigt ont om tid? Select Collection Spa kan erbjuda dig en effektiv överkroppsmassage på trettio minuter.

  • 30 minuters massage
  • Utbildade och kunniga massageteraputer
  • Terapueten använder marockansak arganoljor

Massagen verkar avslappnande och väcker nytt liv i trötta axlar, spänd rygg och stel nacke. Innan din behandling bjuder vi på exklusiva teer från The O Dor i Paris. Våra utbildade och kunniga massageterapeuter anpassar sin massageteknik efter dina behov och väljer en olja som verkar uppiggande eller avslappnande. I massagebehandlingen används marockanska arganoljor och underbara dofterna från bland annat Ylang Ylang, Verbena och Musk tar dig på en mental resa till fjärran länder.

Select Collection har sålt exklusiva resor i över 18 år. I juni 2010 utökades verksamheten i Stockholm genom att företaget adderade ett spa och en butik. Spakonceptet bygger på att Select Collection har valt ut sina favoritbehandlingar från ett antal av de 5-stjärniga hotell som finns i deras 475-sidiga resekatalog.

På så vis får Stockholmare och besökande turister möjlighet att njuta av behandlingar från fjärran plats, i Stockholm. För att upplevelsen ska bli unik och autentisk har Select Collection rekryterat några av världens mest erfarna spaterapeuter.
Terapeuterna kommer bland annat från Maldiverna och Thailand. Select Collection Spa får också regelbundet besök av gästterapeuter från olika 5-stjärniga hotell runt om i världen.

En avkopplande upplevelse!

Efter en intensiv vecka med kroppsarbete och många timmar framför datorn var en bra massage precis det min kropp behövde. Jag bokade därför upplevelsen MASSAGE 30 minuter och det blev en skön och nyttig halvtimme i fantastisk miljö.

Massage är precis det som en trött kropp behöver och eftersom jag den senaste tiden kört lite hårt med kroppsarbete bokade jag därför upplevelsen MASSAGE 30 minuter via BoxExperience hemsida. Det finns en mängd olika leverantörer och institut som erbjuder massage och andra varianter av kroppsbehandlingar och jag har genom åren haft tillfälle att besöka ett antal av dem. Det skulle därför bli intressant att se hur Box leverantör kunde uppfylla mina högt ställda förväntningar.

Bokningen via hemsidan fungerade alldeles utmärkt och kontakten med Spa anläggningen för tidsbokning var heller inget bekymmer. Jag fick komma på den dag och tid som passade mig och dagen före min behandling fick jag en påminnelse via SMS. Även om jag hade lagt in tiden i min kalender så upplevde jag påminnelsen som en positiv omtanke för att jag inte skulle missa min välbehövliga massage.

Miljön och mottagandet var väldigt välkomnande. Spaanläggningen ligger i ett kontorshus mitt i centrala Stockholm, men när man kliver in genom dörren blir man omgående förflyttad till en orientinspirerad miljö. En trevlig dam hälsade mig välkommen och visade mig var jag kunde slå mig ner och relaxa en stund innan behandlingen. Vid bokningen uppmanades jag att komma en kvart innan utsatt tid. Anledningen är att ge kunden tid att kunna varva ner och skapa rätt förutsättning för att kunna tillgodogöra sig behandlingen på bästa sätt.

Behandlingen började med att min terapeut kom och hämtade mig och visade in mig i behandlingsrummet. Efter att jag klätt av mig visade han hur jag skulle lägga mig ner på massagebänken och det var en sann njutning att bli behandlad av en kunnig massör. Även om det stundtals gjorde rätt ont när han knådade mina värkande muskler så förstod jag att det skulle göra gott. Behandlingen omfattade massage av rygg, skuldror och nacke där även fötter och händer fick sin beskärda del av massagen.

Efter behandlingen fick jag åter tillfälle att sitta ner och återhämta mig. Med en kopp grönt te och de levande ljusen i relaxrummet kändes det alldeles förträffligt och jag var väldigt nöjd med mig själv för att ha bjussat min kropp på en välbehövlig ”återställare”. Sammanfattningsvis vill jag betona enkelheten i bokningen samt den fantastiska miljön och förstås den professionella behandlingen. En prisvärd upplevelse som jag kan rekommendera både till dig själv och som gåva till någon som du bryr dig om.

// Pelle
September 2013


Plats

Centrala Stockholm

Säsong

Året runt

Övrigt

Koppla av och njut

Varaktighet

30 minuter

Antal

1 person